Σελίδες

Όπεν με... Στόχο στου Παπάγου


Σε μια πολύ ανθρώπινη και ανιδιοτελή κίνηση προέβει ο Όμιλος Αντισφαίρισης Παπάγου, ο οποίος σε συνεργασία με την Πανελλήνια Εταιρεία Πρόληψης του Καρκίνου διοργανώνουν τουρνουά διπλού γυναικών στις πανέμορφες εγκαταστάσεις του Ομίλου με έναρξη στις 6 Απριλίου και ολοκλήρωση στις 8 του ίδιου μήνα. 
Η εποχή είναι δύσκολη για όλους μας και είναι καιρός να κοιτάξουμε ο ένας τον άλλον με ενδιαφέρον και αγάπη. Σ'αυτό το δύσκολο έργο, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Παπάγου θα προσφέρει τα έσοδα απ'το τουρνουά Στόχος Tennis Open 2012 στην ΜΚΟ, Πανελλήνια Εταιρεία Πρόληψης του Καρκίνου. 
Η συγκεκριμένη Eταιρεία βάζει... στόχο να καταπολεμήσει τον καρκίνο και κάνοντας τέτοιου είδους κινήσεις σε συνεργασία με φορείς όπως του συγκεκριμένου Ομίλου ζητάει την βοήθεια του καθενός από εμάς για να εκπληρώσει τον Στόχο της.
Το κόστος συμμετοχής είναι 10 Ευρώ και αναλογικά με το τι προσφέρεις στην πραγματικότητα είναι πολύ μικρό. Το εν λόγω τουρνουά έχει μόνο μια αγωνιστική κατηγορία, αυτή του διπλού γυναικών.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε 2 χωμάτινα γήπεδα και θα είναι στα δύο νικηφόρα σετ των 6 games. . 
Παράλληλα, την Κυριακή 8 Απριλίου, την ημέρα ολοκλήρωσης του τουρνουά, θα διεξαχθεί αγώνας επίδειξης με τη συμμετοχή τεσσάρων σπουδαίων γυναικών του ελληνικού τένις των, Ελένη Καγκάλου, Εύας Ρούσση, Μαρίζας Γεωργίτση και Μίνας Καπλάνη.

Πηγή: tennis24.gr