Σελίδες

Οι «Αφορισμένοι» της Ιατρικής


Η λίστα των γιατρών που έχουν καταδιωχτεί για προσφορά «ανορθόδοξων» θεραπειών κατά του καρκίνου- οι οποίες, παρεμπιπτόντως, φαίνεται βάσιμα να λειτουργούν πολύ αποτελεσματικότερα από αυτές που έχει να προσφέρει το επίσημο αντικαρκινικό οπλοστάσιο-, είναι σχεδόν τόσο μεγάλη , όσο και η λίστα εκείνων των επιτήδειων ερευνητών της ιατρικής βιομηχανίας ,που χρηματοδοτήθηκαν αδρά από οργανισμούς και κυβερνήσεις για την εκπόνηση (θαυματουργών και πολλά υποσχόμενων) ερευνών , οι οποίες, το ίδιο θαυματουργά «ξεχάστηκαν», μετά την έγκριση των επιδιωκόμενων κονδυλίων.

Στην Βρετανία, στην Αμερική , στην Γερμανία εξέχοντες γιατροί αναγκάστηκαν να εκπατριστούν και να ανοίξουν στο εξωτερικό κλινικές, γιατί ασκούσαν εναλλακτική ιατρική κατά του καρκίνου.

Τι κάνουν όμως οι ίδιοι οι γιατροί και οι άνθρωποι του κατεστημένου , αν τύχει να «καεί η δική τους γούνα» και να αρρωστήσουν οι ίδιοι, ή οι συγγενείς τους; Ακολουθούν την πορεία των ασθενών τους ή ψάχνουν όψιμα τις λύσεις «έξω» από το σύστημα; 

Χαρακτηριστική είναι η πρόσφατη περίπτωση ενός αμερικάνου εισαγγελέα, που είχε συλλάβει τον εναλλακτικό γιατρό Harry Hoxsey καμιά εκατοστή φορές μέσα σε δυο χρόνια, μέχρι που αρρώστησε ο αδερφός του. Τότε, ο κύριος εισαγγελέας άλλαξε απότομα στρατόπεδο και προσέτρεξε μετά δακρύων να αναζητήσει τις συμβουλές και τη φροντίδα του πρώην «απατεώνα» Hoxsey.
Καταντάει γελοίο, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Η σοβαροφάνεια και η προσκόλληση σε δόγματα κάθε είδους είναι ο χειρότερος εχθρός της ανθρωπότητας. Τώρα ο Hoxsey έχει καταφύγει στο Μεξικό, όπου ασκεί την ιατρική του μαζί με τον Δρ. Max Gerson, έναν εξαιρετικό γερμανό γιατρό που εκδιώχτηκε από την αμερικάνικη βιομηχανία του καρκίνου, επειδή επινόησε μια θεραπεία με βάση τον χυμό φρούτων και λαχανικών.

Θέλετε να δούμε και άλλες περιπτώσεις γιατρών που έχουν καταδιωχτεί γιατί προσφέρουν στον κόσμο μια σανίδα εναλλακτικής σωτηρίας;

- Στις ΗΠΑ ο Δρ. Stanislaw Burzynski χρησιμοποιεί μη τοξικά αντινεοπλασματικά σκευάσματα για τη θεραπεία εγκεφαλικών όγκων, Non Hodgkins λεμφωμάτων και πολλών κοινών όγκων. Οι δικηγόροι του αμερικανικού Οργανισμού Φαρμάκων και Τροφίμων (FDA), έχουν ξοδέψει εδώ και 15 χρόνια, εκατομμύρια δολάρια στη προσπάθεια να χώσουν τον Burzynski στη φυλακή. Την ίδια στιγμή, ο ίδιος Οργανισμός ενέκρινε εξήντα οκτώ πειραματικά προγράμματα του ερευνητικού ινστιτούτου του Δρ. Burzynski.

- Από τη Γερμανία γνωρίζουμε ήδη την υπόθεση του Δρ. Χάμερ, υποψήφιου για Νόμπελ Ιατρικής και δημιουργού της Νέας Ιατρικής, που περιέχει την εκ βαθέων ανατροπή των κατεστημένων ιδεών γύρω από το καρκίνο, στάλθηκε (με τις ευλογίες του γαλλικού Τύπου και των ΜΜΕ) στη φυλακή δυο φορές, μια το 1997, για ενάμισι χρόνο, και μια πρόσφατα, το 2004, στο Σαμπερύ της Γαλλίας για το απίθανο αδίκημα της « παρότρυνσης σε άσκηση ιατρικής αντίθετης από την ιατρική της σχολής».

- Στην Ιταλία, ο καθηγητής Luigi Di Bella, χρησιμοποιεί ένα μείγμα ορμονών και βιταμινών για τη θεραπεία του καρκίνου , βοηθώντας έτσι πολύ κόσμο. (Χαρακτηριστικά, μια ασθενής που ακολουθεί την εναλλακτική του μέθοδο, λέει για την «επίσημη» χημειοθεραπεία: πως είναι σαν να χρησιμοποιείς υδραυλικά εργαλεία για να επισκευάσεις κοσμήματα! ). Το ιταλικό κράτος καταδίωξε ποινικά τις μεθόδους του καθηγητή Di Bella και τώρα είναι υπόδικος.

- Ο αυστραλός Δρ.Sam Chachoua έχει επινοήσει μια νέα επαναστατική θεραπεία για τον καρκίνο, που την αποκαλεί «Θεραπεία Παρακινούμενης Ανάρρωσης » (Induced Remission Therapy). Ο Δρ. Chachoua παρατήρησε προσεκτικά τα δεδομένα στις περιπτώσεις της «αυθόρμητης αυτοθεραπείας», όπου «καταδικασμένοι» ασθενείς «νεκρανασταίνονταν», και είδε ότι σε όλες τις περιπτώσεις, οι ασθενείς αυτοί είχαν προσβληθεί λίγο πριν από την θαυματουργή τους ανάρρωση, από κάποια μορφή σοβαρής λοίμωξης.
Το γεγονός αυτό είχε διαπιστωθεί και μερικούς αιώνες πριν, από έναν γάλλο γιατρό, ο οποίος παρατήρησε ότι οι πόρνες που έπασχαν από σύφιλη, δεν ανέπτυσσαν καρκίνο. Ο γιατρός εκείνος μάλιστα είχε καταφέρει τότε να θεραπεύσει δεκατέσσερις από τους είκοσι καρκινοπαθείς που κούραρε, μεταδίδοντας τους τη σπειροχαίτη της σύφιλης! Με τον ίδιο τρόπο, εφόσον ο καρκίνος σπανίζει στις περιοχές του πλανήτη που μαστίζονται από την ελονοσία, η καταπολέμησή της μπορεί ενδεχομένως να σημάνει την αύξηση του καρκίνου στις περιοχές αυτές.
Ωστόσο, μέχρι σήμερα, δεν έχει βρεθεί κανείς μέσα από τους κύκλους της συμβατικής ιατρικής που να καταδεχτεί να ελέγξει τη θεωρία του Δρ. Chachoua, παρόλο που ο ίδιος έχει υποσχεθεί αμοιβή 100.000 $, σε όποιον σοβαρό ιατρικό οργανισμό αναλάβει να ελέγξει και να δημοσιεύσει την αποτελεσματικότητα των εμβολίων που έχει φτιάξει για τον καρκίνο και το Aids. Και να σκεφτεί κανείς, ότι σε ένα δείγμα 22 εμβολίων του Δρ. Chachoua που ελέγχθηκαν, τα 20 από αυτά αποδείχθηκε ότι εξουδετέρωσαν κατά 99% τον ιό HIV-1.

- Ο βρετανός Δρ. Vernon Coleman, συγγραφέας του βιβλίου «Food for Thought», έχει δει τις διαφημίσεις του βιβλίου του να απαγορεύονται δια ροπάλου από την Βρετανική Αρχή Διαφημιστικών Κανόνων (ASA- Britain’s Advertising Standard Authority), απλά και μόνο επειδή παρέχει απλές συμβουλές (αποδεδειγμένες κλινικά), για το είδος διατροφής που προστατεύει από την ανάπτυξη καρκίνου, δηλαδή λίστες τροφών που ευνοούν τον καρκίνο και αντίστοιχα, λίστες τροφών που προστατεύουν τον οργανισμό από καρκινογένεση. Η δικαιολογία της συγκεκριμένης απαγόρευσης είναι (ειρωνικά )ότι η ASA θέλει να «προστατέψει το καταναλωτικό κοινό». Από τι ακριβώς;

Τα παραδείγματα μπορούν να συνεχιστούν επ’ άπειρον και το λυπηρό είναι, ότι σε όλες τις περιπτώσεις, βλέπουμε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα «μπλοκ» αντίστασης απέναντι στην ελεύθερη πληροφόρηση για τον καρκίνο, που θα μπορούσε να σώζει ζωές. Το μπλοκ αυτό περιλαμβάνει εκτός από την ευημερούσα παγκόσμια φαρμακευτική βιομηχανία, και (σχεδόν) όλα τα επίσημα ιατρικά και επιστημονικά ιδρύματα , τα οποία αυτή χρηματοδοτεί, καθώς και τους χειραγωγημένους πολιτικούς και τα ΜΜΕ, που αθέμιτα στηρίζουν το «άνωθεν» κατευθυνόμενο κυνήγι των εναλλακτικών γιατρών και των μεθόδων τους.

Τελικά, αυτό που θέλει το καρκινο-κερδοσκοπικό μπλοκ να διασφαλίσει, είναι η διαιώνιση της αποτυχίας ενός υποκριτικού «αγώνα κατά του καρκίνου». Η διαιώνιση των κοινών μορφών καρκίνου, που θα μπορούσαν να έχουν αποφευχθεί ή θεραπευτεί και η διασφάλιση της αποκλειστικής διάδοσης και χρήσης των τοξικών (και κερδοφόρων ) καταστροφικών χημειο-«θεραπειών». Μόνον αυτές εγκρίνονται από τη φαρμακοβιομηχανία και ως εκ τούτου, από τις εντεταλμένες κυβερνήσεις .

Πηγή: www.holism.gr